Όλες οι κατηγορίες

Η JWELL δώρισε μια μηχανή δοκιμών διέλασης στο Jurong Vocational School Deepening συνεργασίας σχολείου-επιχειρήσεων

Χρόνος: 2023-02-17 Προβολές: 20

pic

1

Στις 13 Φεβρουαρίου, μια ομάδα διευθυντών σχολείων και δασκάλων με επικεφαλής τον Chen Chunhua, τον υποδιευθυντή της δευτεροβάθμιας επαγγελματικής σχολής Jurong, τον Wang Ping, διευθυντή του Γραφείου Εισδοχής και Απασχόλησης και τον Zhu Yangxing, διευθυντή του Ηλεκτρικού Τμήματος, επισκέφτηκαν τη Liyang JWELL Industrial Πάρκο για καθοδήγηση. Ο Liu Chunhua, Γενικός Διευθυντής της JWELL Machinery, ο Yu Hui, Υπουργός Ανθρώπινου Δυναμικού, ο κ. Zang Guohua, επικεφαλής δάσκαλος της τάξης JWELL και εξαιρετικοί απόφοιτοι του Τεχνικού Δευτεροβάθμιου Σχολείου Jurong υποδέχθηκαν θερμά την ερευνητική ομάδα.

2

Η JWELL Machinery συνεργάζεται με το Jurong Technical Secondary School από το 2001, ξεκινώντας από τη διευθέτηση μαθητών για πρακτική άσκηση. Μετά από περισσότερα από 20 χρόνια εξερεύνησης και πρακτικής, έχει διαμορφώσει ένα μοντέλο συνεργασίας σε βάθος που ενσωματώνει σχολείο και επιχείρηση και έχει ξεκινήσει μια κοινή εκπαίδευση μεταξύ επιχειρήσεων και σχολείων. Ο δρόμος προς την καλλιέργεια ταλέντου.

3

Στη συνάντηση, οι ιθύνοντες του Jurong Technical Secondary School συζήτησαν με τα ανώτερα στελέχη της εταιρείας μας το σχέδιο κατάρτισης επαγγελματικών ταλέντων και την κατασκευή του προγράμματος σπουδών της τάξης JWELL, έτσι ώστε η επαγγελματική εκπαίδευση να μπορεί να «συνδεθεί» με ακρίβεια με τις ανάγκες των επιχειρήσεων.

4

"Εκπαιδεύστε μόνοι σας τα κατάλληλα πρακτικά ταλέντα!", Η JWELL Machinery ακολουθεί τον δρόμο της συνεργασίας σχολείου-επιχειρήσεων εδώ και πολλά χρόνια και έχει δημιουργήσει διαφορετικούς τύπους "Τάξεις JWELL". Από το 2008, σχεδόν χίλιοι απόφοιτοι έχουν εισέλθει στην JWELL Πολλές θέσεις στην εταιρεία έχουν γίνει η ραχοκοκαλιά της εταιρείας.

5

Η πλούσια εμπειρία της κοινής εκπαίδευσης ταλέντων μεταξύ σχολείου και επιχείρησης έχει κάνει την JWELL να καταλάβει ότι αυτό που μαθαίνεται στο χαρτί είναι επιφανειακό και πρέπει να γίνεται στην πράξη. Η Wei Machinery δώρισε ειδικά μια μηχανή δοκιμών διέλασης στο Τεχνικό Γυμνάσιο Jurong, ελπίζοντας να χρησιμοποιήσει τον εκπαιδευτικό εξοπλισμό που δώρισε η επιχείρηση για να πραγματοποιήσει την αναβάθμιση εκπαίδευσης, την αναβάθμιση προγράμματος σπουδών, την αναβάθμιση της ικανότητας διδασκαλίας και την αναβάθμιση επιπέδου εκπαίδευσης ταλέντων της τάξης JWELL του σχολείου. Συνεργασία σχολείου-επιχειρήσεων για να καλλιεργήσουμε ταλέντα από κοινού!

6

pic

Ξεδιπλώστε
whatsapp Wechat
ΚΟΡΥΦΉ
0
Καλάθι έρευνας
    Το καλάθι σας είναι άδειο
άδειοέρευνα