Όλες οι κατηγορίες
Μηχανική
Μηχανική
Μηχανική
Μηχανική
JWELL Engineering Plastics Pelletizing Series
JWELL Engineering Plastics Pelletizing Series
JWELL Engineering Plastics Pelletizing Series
JWELL Engineering Plastics Pelletizing Series

JWELL Engineering Plastics Pelletizing Series


Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:Jwell
Πιστοποίηση:ISO CE UL TUV
Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:Υψηλή ποιότητα, υψηλή χωρητικότητα, υψηλή σταθερότητα, παγκόσμια εξυπηρέτηση μετά την πώληση, περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας ανάπτυξης


Προσθήκη στο καλάθι
Εφαρμογές

Αυτό το μηχάνημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μηχανικούς, ηλεκτρικούς, θερμοπλαστικά, οπτικά, επεξεργασιμότητα και αντιπεριβαλλοντική και αντιβιολογική τροποποίηση της λειτουργίας, καθώς και για άλλους χρωματισμούς, πλήρωση και ανάμειξη πολυμερών κ.λπ.

Περιγραφή

Τα βασικά στοιχεία της σειράς Μηχανικών Πλαστικών Πελετοποίησης είναι βίδες και βαρέλια, καλούπια, βαθμονομητές και εξοπλισμός κατάντη. Ισχύει κυρίως για το πεδίο σύνθεσης διπλού κοχλία.
Η τροποποίηση των πλαστικών μηχανικής έχει σχετικά υψηλές απαιτήσεις στη σταθερότητα του εξωθητήρα διπλής βίδας, η οποία αντικατοπτρίζεται κυρίως στο γεγονός ότι το σύστημα μέτρησης πρέπει να είναι ακριβές, το κιβώτιο ταχυτήτων μπορεί να αντέξει υψηλή ταχύτητα και υψηλή ροπή, το υλικό της κάννης, της βίδας και του σφαιροποιητή πρέπει να έχει μεγάλη διάρκεια φθοράς και ολόκληρο το σύστημα πρέπει να είναι εξαιρετικά αυτόματο και ψηφιακό.

Το σύστημα κοπής του κοκκοποιητή υιοθετεί εισαγόμενα υλικά, τα οποία είναι ανθεκτικά στη φθορά και ανθεκτικά, με ηχομονωτικό σχεδιασμό, που καθαρίζεται εύκολα.

Με βάση το PLC, το IPC και το Διαδίκτυο, μπορεί να πραγματοποιήσει αυτόματο έλεγχο ενσωμάτωσης εξοπλισμού, μαζική αποθήκευση δεδομένων, διασύνδεση και ενδοεπικοινωνία πολλαπλών συσκευών και να διευκολύνει υπηρεσίες όπως διαχείριση σε όλα τα επίπεδα και απομακρυσμένο εντοπισμό σφαλμάτων και διάγνωση.

προδιαγραφές
ΜοντέλοL/DΤαχύτηταΙκανότητα αναφοράς
CJWH6536-48400-900rpm300-800kg / h
CJWH7536-48400-900rpm500-1000kg / h
CJWH9536-48400-900rpm800-1500kg / h


Βήματα διαδικασίας

πρόοδος

Αποστολή

συσκευασία

Ξεδιπλώστε
whatsapp Wechat
ΚΟΡΥΦΉ
0
Καλάθι έρευνας
    Το καλάθι σας είναι άδειο
άδειοέρευνα